tisdag 9 februari 2010

Bråda dagar!

Program
Utställningen planeras, kontakter knyts och det är mycket 60-tal i huset. Imorgon är det musikkväll på museet. The Five Teddys står åter på scen och vi minns musikens Skara. Kom hit och titta!

Möten
Vi planerar att ha ett brainstormmöte snart, och lägga fram de förslagen vi har fått in. Har ni ideer, föremål eller liknande? Eller kanske önskemål och åsikter? Hör av er, vi tar gärna emot förslag om utställningen och saker som kan bidra med 60-talsandan i huset.

Facebook
Gruppen är uppe i över 60 personer nu, och fortsätter att växa. Tyvärr är alla lite tysta, men jag får i alla fall lite mail och lite gensvar, och det är ett bra sätt att sprida information på. Sprid gärna gruppen till era vänner och bekanta, och skriv gärna! Vi gillar facebook för att det är ett informellt och enkelt sätt att kommunicera, det ni säger behöver inte vara genomtänkt och avancerat, bara skriv vad ni kommer att tänka på. Fast helst med 60-talsanknytning då.

Jag håller också på att starta diskussioner där- Vad tycker ni är viktiga ämnen att prata om? Just nu vore det också kul ifall ni skickade in bilder och frågor eller berättelser som ni har hemma. Är ni osäkra på om det är 50, 60 eller 70-tal? Skicka in en bild så ska vi se om vi kan ta reda på det.




Och idag lyssnar jag på: Strange days (1968) med The Doors

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar